marți, 24 iunie 2008

ESTI DEPENDENT DE SEX?


Traim intr-o lume carnala si o ardem dubios. Dar avem pretentia de a nu fi inselati. Daca ni se pare ceva suspect facem un scandal monstru pentru ca stim cat de urat o ardem noi de fapt. De ce sa te arzi tu, cand poate sa se arda altcnva? :-?? Zici ca esti indragostit si de fapt o arzi cu fosta. Esti dependent de sex. D-aia nu mai poti sa ti-o tragi cu actuala 2-3 saptamani, k vii de la aia in fiecare seara si se prinde gagica-ta. Si daca se prinde, imediat i-o retezi: "Ai dovezi?NU!Asa ca lasa-ma in plm in pace, nu tre' sa-ti dau tie raportu' ! "
Clar cand ai bagat o replica dintr-asta, ai facut ceva si reactionezi exagerat. Si atunci devii suspect. O arzi cu telefonu' dubios? Te uiti repede sa vezi ce mesaj ai primit cand prietena ta nu e atenta si bagi telefonu' repede la loc in buzunar daca e de la vreo panarama de-a ta? Fii tu sigur ca prietena ta e foarte atenta la fiecare miscare pe care o faci si deja trezesti si mai multe banuieli. "Mah, ai vreo dovada?! Nu am chef de cearta! Si nu-mi verifica tu mie telefonu' ! Nimeni nu se atinge de lucrurile mele!" Hoooo, disper! Calmeaza-te! Ca iar esti dubios maxim. . . Daca nu ai nimic de ascuns, arata mesajele :) Ai ceva de ascuns, clar nu ii arati nimic. Eventual un m**e in gand. Si un fmm, da' asta are un al 6-lea simt?!
Da, iti zic eu ca are! Si mai are si o inima de care nimeni nu trebuie sa isi bata joc, cu atat mai putin un dependent de sex cu fosta. . . Dar trecem peste partea sentimentala.
Te simti realizat cand stii ca o arzi dubios? Mai ales cand imparti in stanga si-n dreapta sonete despre iubirea ce i-o porti prietenei oficiale? Marsh mah! Esti un ipocrit, mincinos si prost pe deasupra :| Ai un tupeu fantastic sa minti in halu' asta atata timp, dar viata e atat de corecta, incat ce faci rau ti se intoarce impotriva de o mie de ori mai mult 8-> Sa vedem cum e cand ti se va taia macaroana! Nu o sa mai fii dependent de sex, pentru ca nu o sa mai ai cu ce!
Stii expresia aia, are mintea pana la genunchiu' broastei? Eh, afla ca tie nu ti se potriveste zicala asta, pentru ca pana si broasca aia are mai multa minte ca tine. Stiu ca ai salvat linku' de la blogu' meu si ca te mai uiti din cand in cand sa vezi ce am mai scris. . . Foarte bine ai facut! Sa incremenesti pe scaunu' de la birou si sa ramai cu ochii in soare ;)
Finalmente, orice baiat care se respecta tre' sa aibe cel putin doua fete. Una mica si una mare, ca cere pla de mancare! De obicei aia mica e cea oficiala :-$ Ah, proasta ma mai cred unii baieti 8-> Al naibii instinct, la mine mereu functioneaza. Ntz, ntz, ntz. O bagi pe aia cu increderea dand o parola de hi5 :)) JALNIC! Crezi ca te-ai scos, gata, nu mai ai motive sa fii suspectat. "Da' ce frate, ne jucam de-a hotii si vardistii sa fiu suspect?! CE PLM E ASTA?!" Hmm, mai termina cu "plm" . . . chiar nu ma intereseaza ce mai face.
Asa ca o concluzie data naibii, totul iese la iveala, mai devreme sau mai tarziu. Repet: mai devreme sau mai tarziu. Eu zic ca a iesit cam devreme. Prea bine ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vreo reactie?