miercuri, 17 aprilie 2013

O seara ca fetele, cu fetele, intre fete(le)





Si vine si seara in care trebuie sa iesi cu fetele.

- Da' de ce iesi cu ele, nu putem sa iesim doar noi doi?
- Pai si ce faceti voi cand iesiti?  Daca doar mergeti la o cafea, eu de ce nu pot sa vin?


Ti-ai facut schimbare de sex si eu nu stiu?

- Bine, dar pana cand stai? 
- Ceee, va duceti in club?! O sa se ia toti baietii de voi! Nu vrei sa vin si eu?


Si e de ajuns o singura data sa cedezi si sa il iei cu tine. Toate prietenele tale te vor privi ciudat, ca si cum: "WTF?! De ce nu l-ai lasat acasa? Oooh, am inteles, e prea gelos, nu are incredere in tine, e prea posesiv, nu ne place de el, ia-ti altul!". Toate astea dintr-o singura ridicare de spranceana :))
Iar tu incerci sa detensionezi situatia, sa razi la orice, de orice. Nu poti sa vorbesti liber si nici prietenele tale, trebuie sa vorbiti codat, cu porecle si cat mai vag posibil:
- Il mai tii minte pe ala, Dude, care statea prin zona, pe la, acolo. Stii tu.
- Da, da, il stiu. Ce e cu el?
- Eh, nimic, m-a "salutat" vinerea trecuta. 
- Ah. Tare.
- Mda, m-a "salutat" indelung. Se vedea asa pe el ca. . . . Siiii, ce-ti mai face pisica? :D"

Cand crezi ca ai depasit limita si nu vrei ca prietenul tau sa aiba apoi "material" de cearta (gen: De ce iesi cu ele, o ard dubios si te invata si pe tine la prostii), treci la subiecte neutre, inofensive, prostesti, gen farduri. Si parfumuri. Si pantofi. Si ce bluza ai vrut sa-ti iei pentru ca se potrivea cu o fusta din dantela. Asta o sa-l plictiseasca si o sa-l faca sa creada ca nu are de ce sa se teama cand te lasa singura. Dar, stai! Nu e bine daca se plictiseste, pentru ca dup-aia o sa te tot traga de maneca sa plecati. Si tu nu vrei, normal. Iar atunci faci tot ce e omeneste posibil sa il determini sa ia "singur" decizia de a pleca fara tine. Si daca esti o persoana diplomata, asa ca mine dupa ce epuizez toate subtilitatile si vorbele frumoase, il intrebi: "Dar tu nu aveai treaba de dimineata?". El se supara si pleaca, dar tu si prietenele tale sunteti fericite. Deci 4 la 1, ati castigat. Sa curga alcoolul si picanteriile despre persoanele pe care nu le suportati (that's right, barfa). 

Frate, fetele, spre deosebire de baieti, atunci cand vor sa iasa doar ele, fara prietenii lor, o fac pentru ca trebuie: sa afle cum o mai duce fiecare, sa rada, sa bea, sa danseze, sa isi consolideze relatia de prietenie, sa fie acolo la nevoie, sa mai ia o pauza. Pentru ca sta cu tine 24/6 zile, nonstop si astfel stie ca isi neglijeaza prietenele. Fetele (cuminti, fidele) cand ies ele de nebune in club, nu o fac pentru a agata, a se linge, a se mai stiu eu ce. O fac pentru ca e distractiv sa iesi si sa dansezi pana te dor picioarele de la tocurile alea afurisite.

- Si atunci ce se aranjeaza atata daca tot nu vor sa faca nimic?

Ar trebui sa se ingrijeasca doar cand iese cu tine sau ce? Asta e felul ei de a arata ca se respecta, ca ii pasa de cum arata. In plus, e un mod de a-ti intari increderea in sine. Da, frate, rochia aia scurta, rosie, ma face sa cred ca pot darama muntii. Si pe voi un sacou colorat va face zmei. Asa ca  nu ne judecati. 

3 comentarii:

  1. xcapablex.blogspot.com/
    welcome ! : ))

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa fii calulata si sa te mai gandesti din cand in cand la consecinte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa fac si eu cand ies cu baietii la o bere sa vedem un meci,oricum nevasta nu vine cu mine pentru ca nu-i place fotbalul.

    RăspundețiȘtergere

Vreo reactie?