joi, 5 aprilie 2012

Barbatii si fidelitatea






     

In incercarea cu o prietena de a ne da seama de unde, cand si cum au aparut barbatii pe Terra, mi-am dat seama ca si ei au calitati si inca una pe care orice femeie o apreciaza si o cauta la orice tip: fidelitatea.
     Da, si ei pot fi fideli si pe termen mai lung chiar decat femeile. Exista si un "dar", ca doar n-o fi totul roz. Ei nu pot fi loiali decat unui singur lucru: ori slujbei ori femeii. Am observat ca daca tipul respectiv are un loc stabil de munca de cativa ani, sunt sanse foarte mari sa isi insele partenera. Poate pentru ca trebuie sa diversifice si el ceva, iar pe timp de criza nu isi permite sa jongleze cu serviciul. Asa ca jongleaza si el cu ce e mai la indemana. Sau mai la indefacebook. Cunosc si persoane care au stat o luna-doua intr-un loc de munca, apoi au migrat 3 luni in alta parte, apoi iar si-au schimbat jobul. . . Si aveau relatii stabile. Si nu si-au inselat iubitele. Si mai cunosc barbati care nu muncit deloc pana la o varsta onorabila, dar erau intr-o relatie cu cineva de ani buni. Si nici gand sa le insele. 
     Oricum, pentru a nu fi acuzata de discriminare, aceeasi poveste am intalnit-o si la femei :)). Asa ca daca vrei sa incepi o relatie cu cineva, vezi si tu de cat timp are acelasi job, pentru ca uneori faptul ca este loial unui lucru nu inseamna ca ii sta in caracter sa iti fie si tie la fel de fidel/fidela.

2 comentarii:

  1. cu alte cuvinte, inainte sa incepem vreo relatie, tre sa ii vedem CV-ul:))

    RăspundețiȘtergere
  2. normal! :)) de ce sa te bucuri ca are baiatu' bani sa te scoata la suc? asa cum te scoate pe tine, poate scoate si pe alta in acelasi timp.

    RăspundețiȘtergere

Vreo reactie?