sâmbătă, 6 iulie 2013

Nu vreau

    



    Sunt acele clipe in viata cand te simti efectiv secat. . . Si nu vrei sa treci prin asta, dar totusi trebuie, pentru ca altfel, mai tarziu, ies piticii sa isi faca de cap. Ceea ce nu e bine absolut deloc. E perioada aia de golire efectiv, in care trebuie sa arunci tot. Si ce era rau, dar si ce era bun. Iar asta, pe langa faptul ca dureaza, e al naibii de greu. 
    Si ti-e lehamite de asa ceva. De asta preferi sa faci orice altceva decat sa stai doar tu cu tine de vorba, pentru ca stii ca gandurile tale o iau razna si o sa te framante, iar raspunsurile nu ti le poti da singur. 
    Asa ca te apuci si faci abuz: de bere, de prieteni, de mancare, de iesit in oras, de haine, de zambete, de carti bune, de filme interesante, de orice pentru a-ti tine mintea ocupata. Dar simti uneori cum mintea incepe sa caute si ceea ce apasa sufletul, chiar daca tu ii pompezi adrenalina la greu. 
    Nu sunt pregatita sa-mi infrunt "demonii", asa ca te rog sa nu ma lasi singura cu gandurile mele :) Nu vreau. . . nu vreau. . . Nu. Detest confuzia mai mult ca orice pe lumea asta. Mai mult decat prostia. There, I've said it. Now give me a strong drink.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vreo reactie?