luni, 15 iulie 2013

L'Allemagne




Nemtii si cand dau cu artificii zici ca dau cu bombe de fapt. . . 

Abia astept sa vin in tara sa vad oameni frumosi. Nu stiu daca genetica este de vina sau nemtoaicele sunt indolente si nu se ingrijesc, dar arata oribil. Cand sunt mici sunt dragute, ochi albastri, par blond, looking all fairy-tale like, dar de pe la 14-15 ani se uratesc maxim. Celulita peste kile de grasime in plus peste celulita...Scarbel! Si partea cea mai dura e ca nu au absolut nici o problema cu felul in care arata, probabil se cred toate un fel de Adele. Nu am vazut nici o tipa aranjata la modul in care suntem noi obisnuiti, adica din cap pana-n picioare. Cred ca d-aia si sunt cosmeticele scumpe la ei, ca nu e cerere, nu le cumpara nimeni, mizeaza pe natural si pe frumusetea lor interioara. Si macar de-ar avea vreo frumusete interioara macar.
 In schimb de saloane de bronzat si de coaforuri nu duc lipsa. Si de unghii false. Tatuaje si piercinguri. Macar de-ar fi niste tatuaje frumoase, dar nu sunt. Sunt seci, deci oribile. Puse alandala pe corp. Cred ca aici te duci la piscina si te trezesti tatuat, altfel nu imi explic ce si cum. Sau de ce. De ce sunt mai multi tatuati decat netatuati? Ai crede ca fac asta pentru ca sunt rebeli, cauta un alt stil de viata, bla bla bla, dar de fapt o fac din spirit de turma, pentru ca ei sunt foarte indoctrinati in ale lor conceptii traditionale despre viata. Asta desi e la moda sa ai un amant, o amanta. Dar fereasca sfantu' sa te desparti de sot/sotie, chiar daca nu va mai intelegeti.

Toata lumea aici mananca schnitzele, cartofi prajiti, salata de cartofi (care e ceva oribil cu afumatura) si carnati. O mie de feluri de carnati. Prea multi carnati daca ma intrebi pe mine. Facuti din rahat, din iarba verde, nu stiu, dar au un gust oribil. 

Berea. . . ai crede ca sunt nemaipomeniti in a fabrica bere. Dar nu am auzit nici un roman stabilit aici caruia sa-i placa berea nemteasca. In schimb, toti nemtii care au baut bere romaneasca au ramas impresionati. A lor e prea amara, prea facuta din grau, prea ca la tara. Ah, si Radler. Bleah. . . asta nu e bun nici pentru barbati daca il beau femeile. Ori esti barbat ori nu mai esti, ori bei bere ori bei. . . apa?!

Toti au copii. Aici e fabrica de copii. Copii in stanga, copii in dreapta, in fatza, in spate, prin copaci, pe strazi, sub case. Mai ca-mi vine si mie. . . sa nu mai vreau sa fac copii. Pentru ca astia urla, fug in toate directiile, nu au stare, sunt agresivi, au jocuri proaste. . . Oribili, ce sa mai?! Si foarte blonzi.

Femeile nu gatesc aici. Au totul, dar absolut totul la plic, ambalat, semi-preparat, fiert la borcan, inclusiv "Tchorba" =)) si caserole de plastic cu legume taiate fix cat pentru o portie de salata. La fel si pentru fructe. Ca poate ti-e lene sau dureaza prea mult sa tai un mar. . . 

Habar n-au sa se distreze. Pot bea bere de la 16 ani si ii vezi cu sticlele atarnate de coltul gurii, langa o intersectie sau langa un copac in parc. SEC!

In schimb, pentru a compensa toate aceste oribilitati, ciocolata este ciocolata, Nutella e Nutella, jeleurile Haribo sunt de-aici de la mama lor. Si sunt ieftine. Si-o sa iau o tona dupa mine :X








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vreo reactie?