luni, 15 decembrie 2008

Hal de sincronizare


Imi place sa creez teorii pe baza a ceea ce observ. Stii vorba aia, ca "barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos ca dracu' " ? Asta pe principiul "ca sa nu se uite altele la el si sa nu ti-l fure". Si aici intervine teoria mea care spune ca poti fi si cu cel mai urat barbat din lume, ca tot va fi cautat de alte femei.

Pentru ca unele femei sunt ca. . . lichenii. Le dai o creanga, vor tot copacul. Si pana la urma te apuci sa tai ramurile din pom pe care le-a acaparat, ca sa scapi de ea. Ca altfel nu se lasa domnule!


O alta teorie ar fi aceea conform careia orice barbat a fost traumatizat de catre o femeie pe care el a iubit-o foarte mult. Si, ce sa vezi? EA l-a dezamagit profund, l-a lasat pentru altu' si tot el spera la EA, chiar si dupa ani de zile. Ii place lui sa ramana ancorat in trecut. A doua parte a acestei teorii este cand el intalneste pe "somenone special" si se transforma in EA. (Nu isi face operatie de schimbare de sex, doar repeta actiunile EI: o inseala, nu-i pasa, o chinuie si pleaca, desi ea nu merita) . Aceasta dubla teorie o numesc "Sincronizare". As adauga si un "lipsa". Pentru ca el nu se sincronizeaza cu persoana de langa. Pe cea pe care a iubit-o si care l-a inselat, care i-a provocat traume ce-l vor urmari de-a lungul relatiilor, ar fi trebuit s-o insele si el, iar pe cea care a inselat-o si pe care a facut-o sa sufere, s-o iubeasca.


Dar aceasta imagine cam rara in peisajul citadin amoros din zilele noastre are o solutie: da-i barbatului o palma peste fund, ca sa le vina mintea de la . . . "cap" la cap. :D

Un comentariu:

Vreo reactie?