vineri, 27 februarie 2015

Despre barbati si martisoare



Ametiti. Imaturi. Orgoliosi. Nu au instincte materne, deci nu pot iubi pur, sincer. "Te iubesc"-ul e zis ca o conventie, e o chestie de moment pe care poate o simt totusi. Dar nu stau ei sa se gandeasca la calitatile unei femei sau la gesturile dragute pe care le-a facut pentru el, ca sa-si dea seama ca intr-adevar are de ce sa o iubeasca.  Si de fapt, el oricum iubeste momentele frumoase cu tine, iubeste acele senzatii pe care le traieste, nu pe tine ca persoana si ceea ce esti tu, doar ceea ce creezi tu pentru el. Ei iubesc sa le hranesti orgoliul. Cum incetezi sa mai faci asta, oprindu-te din a-i spune cat il admiri si cat apreciezi ce face si cum ii explici ca nu a fost tocmai ok ceea ce ti-a zis ori a facut. . . ZDRANG! i-a cazut cerul in cap. Nu mai esti buna pentru el, isi va gasi pe alta mai. . . si mai. . . decat tine. Pentru ca ei asta stiu sa faca: sa dea din gura si sa ameninte cu despartirea.

Daca-ti observa un defect, automat iti va spune ca esti nebuna. Desi tu esti poate doar incapatanata. Si cu asta ti-a dat "FAZAN". Ce sa vorbesti cu un om care te face nebuna, cum sa-i comunici cat mai clar si mai logic ce ai de zis, daca nici macar nu te asculta? Caci vei fi intr-adevar nebuna daca vei vorbi singura. Dar vei fi nebuna in ochii unui barbat indiferent de ce ai face. Tie oricum ti se face o favoare daca sta cu tine intr-o relatie. Cine ar mai putea sa te suporte, asa nebuna cum esti?
Nici macar creativi nu pot fi. Au doar doua "epitete" pentru a caracteriza o femeie. Primul este, evident, dupa cum ai ghicit si tu, "nebuna". Al doilea, probabil l-ai intuit, este "c***a". Si zau ca nu inteleg cum ei nu pot fi numiti "c**vari" atunci cand se uita mereu dupa altele, desi sunt intr-o relatie sau au familie. Nu cred prostiile astea "asa au ei creierul format, legaturile, instinctele, hormonii". Eu nu le inghit. Am fost capabili cica sa evoluam din maimute si sa ne construim o lume de unde sa controlam totul, dar ca sa vezi, taman inselatul nu am reusit sa-l schimbam. Imi este foarte clar ca ei nici macar nu se chinuie sa se abtina in vreun fel, tocmai pentru ca au sustinere din partea acestor mituri pseudo-stiintifice. "Dom'ne, asa-s barbatii!" Nu, frate, lasa-ma cu astea!

Se contrazic mai rau decat o femeie la ciclu. Au toane si nu stiu ce vor. Ar vrea asa, dar parca nu e bine, deci nu mai facem asa, facem altfel, dar nici asa nu e tocmai ok. Frate, o femeie la ciclu stie  mereu ce vrea: ori tampoane ori absorbante si mereu ciocolata! (haha, gluma, razi!). Se mira de ce femeile alearga dupa bani, cand chiar ei isi scot averea la inaintare si cu ea incearca sa cucereasca. Ia sa mai fie si ele independente, sa-si gaseasca un serviciu, sa castige bani, sa se intretina singure! Si cu toate astea, o femeie independenta ii sperie, pentru ca ea e asadar capabila sa gandeasca, sa analizeze, sa-si expuna opiniile, iar el nu vrea asa ceva, pentru ca o astfel de femeie e prea cicalitoare, prea vrea sa le stie ea pe toate. In plus, exista riscul sa-l faci sa se simta inferior tie daca tu ai atatea realizari pe plan profesional si va crede ca sunteti intr-un fel de competitie, iar asta cu siguranta va dauna grav sanatatii relatiei. 

Stii unde greseste femeia? Se lasa pacalita ca e iubita si-si dedica lui tot timpul ei. De aceea nu multe femei ajung sa exceleze intr-un domeniu. Ele trebuie sa fie acolo pentru el, sa fie mama, sotie, bucatareasa, menajera, cea mai buna prietena, satisfacatoare de fantezii erotice pentru a mentine viu focul pasiunii din relatia lor (ca el nu, nu poate face asta, nu poate sa-i ia o floare, sa-i gateasca ceva ori sa-i faca un cadou simbolic fara a fi o zi anume). Doar ea, ea, ea! Femeia e proasta, da, la acest nivel. Ca accepta sa faca tot si sa fie si Wonder Woman, poate asa n-o va (mai) insela/parasi, ci chiar o va iubi si aprecia. Da, te va aprecia si te va iubi. Iti va si spune asta. Dar stii cand? Cand o sa aiba nevoie de ceva. Sau cand va certati. Iar tu, atunci, ca femeie, trebuie sa te topesti toata la auzul acestor cuvinte, sa-ti uiti supararile si sa-l ierti.
Imi pare rau, dar e aceeasi veche placa zgariata. Mai evoluam si noi azi sau ne transformam la loc in maimute?

Oricum, nu exista barbati perfecti, deci automat te vei lovi de ale sale defecte intr-o relatie. Dar se presupune ca te vei confrunta cu ele toata viata si oare poti face asta? Caci nu prea-si schimba ei obiceiurile, doar daca vor intalni femeia visurilor. pfoai, atunci, pentru EA, vor muta muntii din loc. Vor face si vor drege. Aiurea! Si din moment ce nu incearca sa-si mai domoleasca pornirile cand e cu tine, sa stii ca nu esti ZA UAN. Dar stai linistita, nimeni nu va fi! Pentru ca au impresia ca-si pierd libertatea, ca li se ingradeste spiritul daca se schimba pentru o femeie. Ideea este ca verbul asta, "a se schimba" are o incarcatura prea puternica in ochii lor. Probabil se gandesc ca tu vrei, daca el este blond sa fie brunet, daca poarta numai treninguri sa poarte numai costume, ceea ce e complet aberant. Femeile vor doar ca ei sa fie mai constienti de ceea ce spun si fac si sa recunoasca atunci cand au gresit. Asta e "marea" schimbare.

Ei au aceasta capacitate insa de a-si da seama cand au gresit. Dar stii cand? Cand, evident, este prea tarziu. Si trec apoi la o alta relatie, in care parca toate lectiile invatate anterior si-au dat "delete", astfel ca repeta aceleasi greseli. Iar si iar, iar si iar si iar si iar. Si se tot minuneaza de ce "c***a" aia l-a parasit. . . "Ah, de nebuna ce era!"
"Delete all files? Yes!"

Ca sa nu mai vorbim despre cei traumatizati de o fosta de-a lor. Chiar nu mai vorbim, caci nu pot intelege cum functioneaza acest mecanism. Adica, ok, "aia" a facut, a dres, a fost o nenorocita, el chiar o iubea (dar el o insela) si la finalul relatiei, el parca face un soi de pact cu el insusi, in care-si promite solemn ca niciodata, dar NICIODATA sa nu se mai ataseze de vreo femeie, daramite s-o mai si iubeasca. Si e fantastic modul in care isi respecta aceasta promisiune, dar sa-si duca ciorapii din punctul A in punctul B pana la cosul cu rufe este un obicei uitat de indata ce e amintit.

Aceasta postare este un pamflet si trebuie tratata ca atare. Ca am dreptate este cu totul altceva :)) Ah, da! Au scapat anul asta, 1 Martie pica duminica. Dar pentru un barbat adevarat asta nu are nici o importanta.

Un comentariu:

  1. Numele meu este Hidago Daniel. Am făcut o promisiune să le spun altora lucrarea minunată a celui care a adus-o înapoi pe fosta mea iubită. El este DR.WEALTHY, care este medic de vrăji și a fost capabil să-mi readucă fostul meu. Fostul meu m-a părăsit chiar în ziua în care și-a întâlnit prietenul în locul meu, din care, fără să știu ea, n-am avut nicio legătură cu ea. S-a înfuriat chiar la vederea prietenului și am fost confuză dacă inițial era înnebunită cu ea. Zile în săptămâni și săptămâni în luni, fosta mea iubită nu mi-a spus niciun cuvânt în timp ce a plecat. Ce făceam? Așa am luat legătura cu DR.WEALTHY pe Internet, care după câteva proceduri și progrese, mi-a readus fostul meu. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a-mi exprima sentimentele și ceea ce DR.WEALTHY a făcut pentru mine. A ridicat cu adevărat o sarcină grea de pe pieptul meu. Pentru toți cei de acolo, vă rugăm să nu credeți că situația dvs. este prea primitivă sau prea grea și complicată pentru ca cineva să o înțeleagă. Contactați DR.WEALTHY și găsiți din nou bucuria, contactați-l; wealthylovespell@gmail.com vorbești și cu el la +2348105150446

    RăspundețiȘtergere

Vreo reactie?