duminică, 8 decembrie 2013

Sfaturi



Ca traim intr-o jungla urbana ori intr-o jungla rurala, tot jungla se cheama. Asa ca avem nevoie de niste sfaturi de bun-simt pe care sa le urmam pentru o mai buna intelegere si o viata mai armonioasa.

1. Asigura-te ca te lauzi cu ce ai realizat, cu cat de minunat/a esti si cum toata lumea te place, atunci cand ai de a face cu oameni noi, deci posibili viitori prieteni. Numai asa vor vedea cu adevarat ce fel de persoana esti si cu siguranta se vor simti norocosi sa te aibe drept prieten. Nimeni nu vrea ratati pe langa. Demonstreaza-le cat de cool esti tu. 

2. La petreceri, nu este important ce muzica pune Dj-ul. Trebuie sa nu iti placa, asa ca du-te acolo, peste el si pune tu ce melodii vrei. Doar tu stii ca asculti muzica de calitate si prin urmare toti vor fi incantati de fiecare data cand vei anunta un nou cantec: "I-auziti asta! Nu-i tare?". Plus ca un Dj atrage atentia, asa ca de ce sa nu fii TU in centrul atentiei? Toata seara.

3. Pentru baietii care se afla intr-o relatie: intotdeauna cand mergi cu prietena ta undeva (nu conteaza unde), trebuie sa va asortati. De exemplu, ea are o fusta rosie. Iti pui o cravata rosie (asta daca nu ai un pulover rosu). Ea poarta o rochie albastra in dungi verzi, mov si galben. Tu faci pe dracu-n 4 si gasesti o astfel de cravata albastra in dungi, verzi, mov si galben. Numai asa lumea poate observa cat de bine va intelegeti si cum relatia voastra e una solida. Iar daca cineva vede ca v-ati asortat, ii raspunzi cu un: "A, da? Noi nici nu am observat, asa s-a nimerit." Asta o sa-i dea pe spate pe ceilalti si garantat vor vrea toti o relatie ca a voastra :X

4. Tot pentru baietii care se afla intr-o relatie: indiferent de ceea ce posteaza prietena ta pe feisbuc, tu trebuie sa ii dai "Like". Nu conteaza ca e un status in care ea "is feeling sad" pentru ca "iubi a facut ceva ce nu trebuia sa faca desi i-am zis de 5 ori sa NU", tu esti nevoit sa ii dai "Like", pentru ca doar asa lumea poate vedea cum tu esti acolo langa ea si o sustii in toate. Plus ca, vazand "Like"-ul tau, ceilalti se vor gandi ca poate nu esti o persoana atat de oribila precum incearca ea sa te faca sa pari.

5. Pentru fetele care au o relatie: nu este important de cat timp sunteti impreuna. Important este sa il intrebi constant la ce se gandeste. Si daca raspunsul nu este "La tine." atunci nu stiu ce sa iti spun, dar mi se pare evident ca nu el este alesul. 

6. Tot pentru fetele care au o relatie: este necesar sa ii spui mereu ca nu ai cu ce sa te imbraci (chiar daca ai cu ce). Nu pentru a-l convinge sa te duca in mall la shopping ca o diva ce esti. Trebuie sa te plangi constant (doar esti femeie si ai acest drept dobandit prin nastere de a te plange) cum ca hainele nu iti mai vin si neaparat de fiecare data cand te imbraci cu ceva sa il intrebi daca asta te face sa pari grasa. De ce toate astea? Ca sa-l obisnuiesti cu felul tau cicalitor de a fi, pentru ca pe viitor, toate celelalte probleme de care te vei plange sa nu mai fie ceva atat de iesit din comun pentru el. Iar daca cumva nu iti raspunde cu un "Tie iti sta bine in orice.", un raspuns extrem de cliseic dar atat de salvator de casnicii, atunci nu stiu ce sa iti spun, dar mie mi se pare evident ca nu el este alesul. Asta si daca intr-o buna zi iti spune ca nu te mai suporta pentru ca te plangi intr-una si vrea sa va despartiti. Adica, atunci cand iubesti nu iti pasa de defectele celuilalt, nu? Deci nu, nici el nu este alesul.

7. Daca observi ca cineva are o zi mai buna ca tine, atunci transforma-i ziua. Fa-i-o una proasta. Crede-ma, asa ii faci un favor. Numai astfel poate aprecia apoi cum se cuvine o zi buna. Si poate data viitoare nu se va mai lauda cu cat de buna ii este dimineata. Adica "Buna dimineata!" suna atat de ironic uneori. . . ti-o tranteste asa in fatza. Arata-i tu cum stau lucrurile si ca de fapt este o dimineata extrem de rea.

8. Nu este obligatoriu sa raspunzi la mesaje sau sa returnezi apelurile, mai ales cand nu ai chef. Adica, cine raspunde atunci cand nu are chef? Doar persoanele ipocrite. Si tu nu esti asa.

9. Neaparat, atunci cand ti se face curte, sa pari inabordabil/a. Sa nu iti convina nimic. Sa nu iti placa nimic. Sa pari plictisit/a de prezenta ei/lui. Doar asa testezi sa vezi cu adevarat daca te place sau nu. Iar daca intr-adevar te place, se va da de 3 ori peste cap sa te multumeasca. Iar daca va renunta, atunci nu stiu ce sa spun, dar mie mi se pare evident ca nu este el alesul/ea aleasa.

10. Si un ultim sfat: Nu pune in aplicare sfaturile de mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vreo reactie?