sâmbătă, 14 decembrie 2013

Iti place in carusel?



Nu stiu ce-ai invatat tu, dar eu am invatat multe. Extrem de multe. Nu am vrut sa invat atatea, dar 2013 n-a stat dupa mine. S-a gandit ca eram in urma fatza de ceilalti, asa ca mi-a dat multe teme de vacanta. Zbang, zbang, zbang! Palma dupa lectie, lectie dupa shot, shot dupa. . . Nici nu mai conteaza. Caci totul e bine cand se termina cu bine, nu? 
In alta dezordine de idei, "Cere si ti se va da" nu a functionat, s-a mers pe principiul "Nu cere, ca oricum ti se va da". 
"Cauta si vei gasi"? Cand te opresti din cautat atunci gasesti. 
Alergi dupa iepuri? Nu mai alerga, se afla in spatele tau.
Cine-i acolo sa te ajute? Este mereu cineva.
Te dai in carusel, sus-jos, sus-jos. . . Ai ametit. Nu mai vrei sa stii, sa auzi, sa vezi, nu mai vrei nimic. Si pui totul pe "Hold". Pornesti cand vrei tu, nu cand vor ceilalti. Ai nevoie de timp pentru tine. Sa te cunosti. Sa stii ce vrei. Sa stii ce poti. Si chiar poti multe. Extrem de multe. Mult mai multe decat ai crezut, ai sperat sau ti s-a spus ca poti. 

Dezamagire? Da. Uimire? Da. Fericire? Da. Tristete? Da. Minciuna? Da. Adevar? Da. Sinceritate? Asa, pe final. Nopti transformate in dimineti? Da, transformate in seri ca sa fiu cat mai exacta. Framantari? Da. Nepasare? Da. Viva la vida? Da. Hate la vida loca? Da. Keep calm? Da. And carry on? Evident. Enough keeping calm? Nu. Zambete? Sambete. Sambete? Zambete. 


Ai ametit deja? Asa-i intr-un carusel. Asa a fost in 2013. Nu mi-a placut. Mi-a placut. Multumesc :D

Un comentariu:

  1. Salut!
    Pentru ca imi place blogul tau, am inceput sa-l urmaresc. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/
    si daca ai placere sa ma urmaresti...
    :) Sarbatori fericite iti doresc!

    RăspundețiȘtergere

Vreo reactie?