miercuri, 22 februarie 2012

Bla bla bla vorbe


Cica luna ianuarie ar fi cea mai deprimanta luna a anului. Nu cred, in ianuarie toata lumea se relaxeaza dupa atatea festinuri. Cred in schimb ca luna februarie este cea mai deprimanta si asta pentru ca efectiv nu ai ce face. E iarna, e urat, e frig, nu ai chef sa faci absolut nimic. Si ce s-au gandit oamenii? Hai sa facem Valentine's Day! Ca sa fie si mai multi oameni deprimati! Yeeeeey!
Pentru unii este Ballentine's Day si e zi de baut pentru suparari si pentru faptul ca nu ai prieten/a, pentru altii este doar o zi de marti, unii o serbeaza ca sa fie in trend cu turma, iar altii sunt indiferenti. Pentru mine este doar o zi pe care doar adolescentii ar trebui sa o celebreze si cam atat. I se acorda o prea mare importanta, de aceea incetez acum sa mai scriu despre acest subiect.

In alta ordine de idei. . . de cand barbatii au devenit cele mai mari barfitoare? Parca nu se mai pot opri din turuit, sunt ca niste gaite! Si daca inainte imi doream sa fiu barbat pentru o zi din pura curiozitate, acum nu mai vreau asta. E groaznic sa stai sa asculti cum 2 barbati discuta despre femei la modul grotesc si strict sexual. Si nu ai vrea sa stii ce discutii au in timp ce mananca. . . Sincer ma mir ca nu mesteca si vomita, mesteca si vomita, mesteca, se ineaca si vomita. Si nu e ca si cum as vrea sa le ascult discutiile, dar ei asa comunica, prin urlat :))

3 comentarii:

  1. in timp ce tu blamezi clasa barbateasca... eu ma ocup de cealalta:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai sa comentez si eu putin ca prea mi-am odihnit mintea obosita. O sa atac putin paragraful 2 pentru ca la 1 am aceeasi senzatie de indiferenta despre Ballentine's day :)).
    Singurul detaliu pe care as vrea sa-l adaug este ca acele discutii spumoase pe care le detesti nu tin de sexul persoanelor participante. Atat barbatii cat si femeile sunt in aceasi galeata. Totul se rezuma la oameni simpli limitandu-se la putinul pe care creierele lor reptiliene il pot concepe. Sa nu uitam faptul ca somnul ratiunii naste monstri.

    An optimistic cynics's pov :))

    RăspundețiȘtergere

Vreo reactie?