vineri, 21 ianuarie 2011

Previziuni astrale pentru 2011


BERBEC

Berbecul tot berbec. Cine nu are berbec, sa-si cumpere. Iute la manie, gata la prostie. Predispus la migrene si la mici accidente casnice. Banii, cum ii ia, cum ii arunca pe chefuri cu prietenii. Mai greu cu mobilizarea pe plan profesional, ca intotdeauna. Conjunctura lui Marte in retrograd cu Jupiter nu aduce schimbari in iubire, mai degraba partenerul sa va puna bete in roate sau paie pe foc.


TAUR

Un taur nu-i taur destul daca nu e si fudul. 2011 nu aduce nimic in plus, poate doar un numar mai mare la pantof si vreo 3 cm in talie. Doar era cazul ca toate acele mese copioase gen shaworma (ia seama Cristina! :))) sa se depuna odata si-odata. Treceti cu bine in relatie de Valentine's Day, dar nu garantez si pentru 1 si 8 Martie, in special daca sunteti barbat, pentru ca va veti da seama ca nu aveti suficient de multi bani pentru 3 cadouri consecutive.


GEMENI

Viata in 2 vi se pare minunata. Nu sunteti niciodata singuri. Mizati in acest an pe cealalta latura a personalitatii dvs., in speranta ca veti avea mai multe satisfactii la locul de munca. De sanatate nu va plangeti, cu vopseaua de par s-ar mai putea sa aveti unele mici probleme.


RAC

Mari schimbari se intrevad. Veti merge acum si dvs. ca toti oamenii, adica inainte si nu inapoi. Nu va veti da in laturi de la nicio invitatie, de orice natura ar fi ea. Veti avea succes social, peste 1500 de friends pe Facebook.


LEU

Orgoliul vi se sifoneaza in 2011. Sagetica in jos pe toate planurile: va operati de apendicita si/sau va scoateti o masea de minte, partenerul va paraseste pentru cineva de acelasi sex, iar leii grei devin lei usori si foarte usori in mainile dvs. Ne pare rau pentru asemenea previziuni sumbre, dar cineva din tot zodiacul asta trebuia s-o si incaseze. Vorba aia: take one for the team!


FECIOARA

Isi va duce la bun sfarsit planurile, va continua sa fie organizata in haosul ei, atat cel din sertare, cat si cel din viata; va iesi aproape zilnic din ritmul obisnuit (adica lene) astfel incat va deveni aritmica. Mancarea ii va da batai de cap si va trebui sa investeasca in electrocasnice. Banii vor veni de la persoane binevoitoare, nu si iubirea, care va veni de la persoane rauvoitoare.


BALANTA

Toata lumea stie ca Balantele au un simt artistic foarte dezvoltat, dar anul acesta o vor da in bara. Mercur se va interpune intre Soare si Venus, prin urmare acestea vor fi lipsite de stralucire. Vor reusi insa sa compenseze prin imprimeurile de leopard pe care le vor purta(femeile) sau prin ochelarii de soare Ray Ban(barbatii). Vor fugi dupa 2 iepuri si vor prinde 3; al 3-lea nu este un iepure, ci IL vor prinde pe Dumnezeu de picior. Adica spre sfarsitul anului vor avea 2 amanti si o constiinta.


SCORPION

Oricat v-ati stradui, nu puteti iesi din mediocritate. Anul Iepurelui nu tolereaza metodele agresive prin care nativul vrea sa-si indeplineasca obiectivele. In 2011, acum ori niciodata, va veti gasi consoarta. Neptun aduce un plus de armonie, dar si pietre. . . in geam. Atentie la membrele inferioare!


SAGETATOR

Cupidon va sageteaza, aveti grija sa nu fie otravite. Veti fi mai predispusi la raceli si la reduceri in marile magazine. Puteti cheltui oricat, Pluto va face poarta-n casa. Pentru a va mai desstresa, va veti lua o pisicuta; vedeti numai sa nu va streseze prea des.


CAPRICORN

Incercati sa va mai temperati, dar fara medicatie nu reusiti. In 2011 fiti mai egoist si veti avea mai multe impliniri. Evitati calatoriile in a doua jumatate a anului, caci s-ar putea sa ramaneti fara benzina sau fara bani de benzina. Relatia dvs. se solidifica, urgent o ecografie la rinichi, sa nu aveti pietre.


VARSATOR

Faceti pasi mici spre o senilitate selectiva, devenind astfel un rasfatat al astrelor, pentru ca nu va veti aminti momentele neplacute din an. Cineva v-a cazut cu tronc si nu o sa cada prea curand de acolo. Veti experimenta un alt stil de muzica: populara.


PESTI

De departe cea mai neinteleasa zodie, anul acesta unele lucruri vor fi mai clare: pestii sunt speriosi si de aceea fug de dragoste. Cu putin noroc si mai mult Venus, in 2011 isi vor depune icrele. De bani nu vor duce grija, chiar vor da si altora. Evitati pe cat posibil scrumbiile afumate, vor aparea probleme digestive.




Nu ar fi totul mai simplu daca oamenii si-ar spune direct pe zodie?

"-Buna, sunt Rac, am 23 de ani si ascendent in Pesti!"

"-Aoleoooo!"--> cam asta e reactia cuiva care intreaba de o zodie si afla, un "Aoleooo" putin ingrijorat; pana la urma nu conteaza ce zodie e, reactia e aceeasi, ca nimeni nu-i perfect, nici macar Fecioara :))

Un comentariu:

  1. vad ca iti place latina atunci parerea mea despre horoscop este : faber quisime est sue fortune

    RăspundețiȘtergere

Vreo reactie?