marți, 2 martie 2010

Sweat, baby sweat!


Asa cum omul gospodar isi face vara sanie si iarna car, tot asa eu voi vorbi acum despre transpiratie, pentru ca stiu ca tuturor ne e dor de vara, desi am intrat in primavara, dar logica n-are a face aici.

Inainte de toate, se presupune ca transpiratia este ceva normal. De fapt nu presupunem, o luam de-a gata: este ceva normal. In tarile civilizate se presupune ca oamenii folosesc deodorant. De fapt nu mai presupunem, stim ca asa este. In tarile romane insa se pune accent pe naturalete si pe starea omului natural, asa cum l-a facut si l-a lasat Dumnezeu pe pamant, ca vorba aia, ce, Adam a avut deodorant? (vai de Eva noastra!). Si cum in urma descoperirilor efectuate de cercetatorii britanici ( de ce trebuie sa fie mereu britanici?) s-a aflat ca antiperspirantul poate conduce la cancer, pentru ca are nu-stiu-ce substanta compusa din aluminiu, romanul nostru s-a bucurat t si si-a folosit si mai mult farmecul natural. Iar de aici vara rezulta un feeric tablou odorizant in mijloacele de transport in comun, mai ales cand 90% dintre calatori sunt babe senile care urla daca deschizi geamu', pentru ca, vezi Doamne, le trage curentul. Oricum le cauta moartea pe acasa, ce mai conteaza putin curent la urechi acum?

Ca sa sustin cu aplomb initiativa romanilor de a fi cat mai "liber", o sa dau vina pe "chineji" si pe Occident ca fabrica produse de proasta calitate si ca evident si in mod intentionat le exporta taman la noi tara. De aici si nedumerirea noastra: scrie pe antiperspirant ca tine pana la 48 de ore si deja dupa 12 ore (maxim am spus!) i se duce efectul. . . grav! Deci e vina lor ca ne dau produse proaste. Buuun, am dat vina pe straini, deci acum putem trai fericiti ca am rezolvat si dilema aceasta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vreo reactie?