duminică, 15 martie 2009

Femela sau mascul?


Astazi nu se mai pune problema ca trebuie sa te mariti virgina. Am zis "problema" , pentru ca e intr-adevar o problema sa ai 25-30 de ani si sa te mariti virgina. Ar fi insa si o problema daca ai avea 18 ani si te-ai casatori la varsta asta. . .
Astazi problema se pune in felul urmator: nu poti sa faci sex cu cineva care nu-ti este iubit si cu care nu ai o relatie cat de cat serioasa (in ochii lumii) , pentru ca se vorbeste, iar tu, fata fiind, normal ca nu vrei sa-ti auzi vorbe. Dar parca nici sa-ti ignori hormonii nu poti. Risti sa fii catalogata intr-un mare stil.
Se observa deci, aici, in secolul XXI, diferente grave de gandire intre genul feminin si cel masculin. Masculii (feroce) vor sa aiba cat mai multe femele pana se insoara, dar aleasa inimii lor trebuie sa fie cat mai curata trupeste. Strecor eu aici o mica intrebare: crezi ca madame Farlifus pe care o vrei tu de nevasta iti va fi fidela tot restul vietii daca ea nu a "umblat" si cu altii? In mod cert nu, pentru ca va fi curioasa sa vada cum va fi si cu altcineva, si cu ala, si cu ala. Femela pe de alta parte, stie ca al ei sortit a avut multe la viata lui, de aceea nici nu are pretentii "exagerate" de la mascul. Dealtfel, ele nici nu au dreptul la replica, li se spune (mai mult sau mai putin direct) ca sunt c***e si ei, vezi Doamne, ar fi barbati. Ei si cam acest raspuns ar trebui sa te multumeasca pe deplin. Pai sa ma ierte Maica Domnului si toate sfintele, dar mai rau te intriga.

Cica se vede altfel de pe Luna daca esti mascul si ai mai multe femele, decat daca esti femela si ai mai multi masculi. Ca ce chestie, nu stiu! Adevar va spun eu voua! O femeie este o c***a daca s-a bagat sa desparta o familie, daca cere bani pentru serviciile prestate, daca toti tovarasii tai au facut-o posta. Si sa mai lamuresc ceva. . . Daca ea vede ca tu nu dai 2 bani pe prietena ta si o inseli, de ce ar avea ea mustrari de constiinta si de ce s-ar da la o parte din calea fericirii voastre?
Si. . . ca tot e luna femeii, LA MULTI ANI, fetelor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vreo reactie?