luni, 22 septembrie 2008

Ars blogatica


De ce isi face lumea blog? Li se pare oare ca au ceva interesant de spus? Chiar cred ca oamenii stau sa le citeasca tot ce descriu ei acolo? Cine sta sa piarda timp (care inseamna bani deci e foarte pretios) ca sa citeasca ce a facut X-ulescu acum 3 ani la nu-stiu-ce majorat sau cum s-a distrat cand a fost prin tarile "calatoare" ? A avea blog inseamna a avea un jurnal on-line? Adica de ce ai impartasi cu restu' lumii ce sentimente si idei ai? Daca ti le fura cineva? De ce ne place sa ne facem blog ? Mor cand intru pe alte bloguri (din pura curiozitate) si vad acolo 3 pagini scrise despre "meseria" de a fi blogger sau despre cum sa faci ca blogul tau sa fie atractiv si sa adune muuuulte comentarii si muuuuulti vizitatori si cat tre' sa scrii si cum tre' sa scrii si ce culoare folosesti atunci cand scrii si cati ani se implinesc de cand ti-ai facut tu blog si cum era la inceputuri. :| Hai frate, asta e chiar jalnic! Oamenii iti citesc blogu' pentru ca le place cum scrii. . . NU vor sa vada luminite "kitchioase" si 30 de filmulete de pe youtube postate si ele pe acolo. Iti place sa scrii, scrie din capu' tau, nu te apuca sa scrii de florile marului, ca sa ai multi vizitatori si sa vada lumea ca tu postezi intens, ca esti inteligent, ca ai ceva de spus cu adevarat.

Un comentariu:

  1. Trebuie sa tii cont ca nu toate blog-urile sunt personale si unii, precum cunoscutul zoso, pe langa cele cateva post-uri personale au foarte multe cu rol infotmativ. Exista blog-uri tehnice, blog-uri gen pitzipoanca.org, blog-uri despre arta, despre literatura, despre moda, despre orice. Blog-ul nu este doar un jurnal online, poate deveni un ziar / o revista online uneori.

    Eu si in jurnalul ala pe hartie aveam obiceiul sa adaug aberatii pe langa ce scriam din viata de zi cu zi si asa fac si in blog-ul de acum. Nu le pun pentru a atrage vizitatori, le pun pentru ca mi se par funny sau interesante si pentru ca asa le impartasesc amicilor in loc sa le trimit un mass enervant. Dar de cateva zile ma gandesc sa le mut pe blog-ul forumului pe care il administrez, pentru a publica si stiri, pe langa articole de ecologie, beauty si sex pe acel blog.

    RăspundețiȘtergere

Vreo reactie?