duminică, 30 decembrie 2012

Ganduri pentru 2013



Poimaine anul se-nnoieste,
Iata ce Isa va doreste:


Nu va doresc fericire si iubire, nici ca lumina sfintelor sarbatori sa va tina luminati tot anul, chestii d-astea abstracte. In schimb sa fiti sanatosi. Ca am patit-o si chiar asta e cea mai importanta pana la urma. Daca esti sanatos poti face orice, poti fi si fericit si iubit. Boala doar te face nervos, suparat si neputincios.
Revenind la urari, va doresc ca anul asta sa aveti putere sa treceti peste orice cu fruntea sus, putere sa renuntati la vicii si la relatii "putrede", putere sa va exprimati sentimentele frumoase mai des, putere sa fiti mai buni. 
Sa nu va mai stresati pentru orice, sa luati fiecare zi pe rand, nu va mai impovarati cu o mie de ganduri. Este timp destul pentru a face orice va doriti. 
Sa va bucurati: de o zi frumoasa, de o carte buna, de o cana de vin fiert cu prietenii, de orice va face placere si va face fericiti. Parca azi prea putin ne mai bucuram. Bucurati-va de prietenii sinceri si adevarati pe care ii aveti, de familie, impacati-va cu cei cu care v-ati certat. Orgoliile ne fac mai mult rau decat am crede. 
Incercati lucruri noi si invatati cate ceva nou zilnic daca se poate. Va veti simti mai impliniti, mai siguri pe voi si mai utili. 
Renuntati la prejudecati, la a mai critica fara sa cunoasteti, la a spune vorbe rele fara vreun temei.  Fiti mai diplomati si mai rezervati, chestiile astea nu au ranit pe nimeni pana acum.

Multa ambitie, curaj, veselie si sanatate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vreo reactie?