miercuri, 8 iunie 2011

Degetul mare de la picioare



Uite ca a venit si vara intr-un final. Fuga dupa slapi, sandale, papuci, eventual si dupa acele cizme-sandale carora eu personal nu le inteleg nici utilitatea si nici estetica.
Esti in magazin, probezi incaltamintea si brusc descoperi ca mai ai niste degete. . . cele de la picioare. Cunosc multa lume care si le detesta. Si asta de ce? Pentru ca desi degetul mare este. . . mare, nu este si cel mai lung :)). Si asta le face sa para putin ciudate. Iar despre degetul mic, nu mai zic nimic pentru ca e. . . mic! Nu ti s-a intamplat niciodata sa uiti sa il dai si pe el cu oja? Daca esti fata, bineinteles. El saracu' isi ia toate bataturile si basicile, e cel mai amarat. Cel mare este arogant, "aratatorul" (daca il pot numi asa) de multe ori sta in umbra celui mare, este oarecum strivit, "mijlociul" este in cele mai multe cazuri cel mai lung deget (asta asa, ca sa poti arata "semnul pacii" si cand mergi, fara un efort prea mare), "inelarul" de regula este degetul cel mai frumos, iar degetul mic isi ia toate injuraturile cand pantofii il bat in cap.
Mie imi plac degetele de la picioare, sunt amuzante, mereu cand ma uit la ele ma pufneste rasu', nu stiu de ce le marginalizeaza lumea. Asa ca daca vrei vreodata sa te amuzi, da-ti jos ciorapii si priveste-ti degetele :)

3 comentarii:

  1. :)) eu cred ca sunt una din persoanele cu cele mai multe poze la dejtele de la picioare... pe care nu le-a postat pe Cartile pe Fata :))

    RăspundețiȘtergere
  2. pai atunci te rog frumos sa le postezi, pt ca lumea sa inceapa sa aiba incredere in degetele lor de la picioare :)) sa faci un folder special

    RăspundețiȘtergere
  3. Primul articol pe care il citesc despre degetele de la picioare. Pot sa zic ca dupa ce l-am citit m-am uitat din reflex la ale mele. E ciudat sa-ti descoperi parti ale corpului tau dupa ani de vietuire.
    Asta e :))

    RăspundețiȘtergere

Vreo reactie?