vineri, 5 februarie 2010

Sila de greata!


E criza economica, e sesiune, suntem in Romania si asta se simte. Exista o activitate pe care o detest din plin: plictisitul. Te invaluie miseleste prin acea perioada pe care eu o numesc "decizie-indecizie". Se manifesta cam asa: vrei sa faci ceva, dar parca nu ai vrea sa faci asta, parca ai vrea si altceva. Si pana te hotarasti tu ce anume vrei sa faci, daca nu apare si a 3-a varianta (cea salvatoare de obicei, cum ar fi un prieten care sa te scoata din starea de inertie), te pui in fund pe pat si-ti dai seama ca n-ai chef de nimic. Mintea ta te vrea activ, dar corpul e tampit. Pe urma simti cum capul ti se goleste si degeaba cauti o activitate care sa te entuziasmeze, pentru ca oricum nu-ti vine nimic in cap ( in afara de sex si verde). Si stai inert si te enervezi si injuri de mama focului. Iar de invatat tot nu inveti, chiar daca stii ca e posibil sa te alegi cu o restanta. La acest gand, te infurii si iar injuri, mai ales cand banii in perioada asta iti asigura nebunia intre cei 4 pereti mai des decat ai vrea, ca sa nu mai spun de vremea asta idioata, care mi se pare pusa pe repeat ca o piesa proasta de-a Innei.

Totul e atat de linear trasat, e pus deja pe niste sine, trebuie doar sa conduci locomotiva, ceea ce mi se pare foarte prost si plictisitooooor! Fereasca sfantii si cei 40 de mucenici sa iesi cu ceva in evidenta sau sa nu care cumva sa nu urmezi tiparele! Cred ca insularii sunt de 1000 de ori mai fericiti decat noi. Uga-uga-yummy-yummy in pasi de dans in jurul focului, zgaltaie cocotierul, pescuiesc scoici si gata, au ce manca. Nu-si bat capul cu cretinisme.

Apropos, mai exista oameni draguti in tara asta? Ca m-am saturat sa fac tot felul de mutre zilnic atunci cand vad animalele din ei si nici sa-mi pun valul indiferentei pe ochi nu mai tine, ca n-as mai vedea pe unde merg, m-as impiedica si poate, cine stie, as lasa si eu animalul (sau animalele) din mine sa domine. O fi de vina vremea, alinierea nefasta a planetelor, lipsa banilor, nu stiu frate, dar nu cel de langa tine e vinovat ca esti tu frustrat si complexat. Asa ca lasa omu' in pace si vezi-ti de nevasta si de copii ( daca ai;daca nu, ia-ti un caine maidanez). Freaks!

Un comentariu:

Vreo reactie?