sâmbătă, 15 martie 2008

Intr-o lume MAAAARE, eu Ce vreau sa fiu?
Cum poate un om sa ramana complet sanatos mintal de-a lungul vietii, cand observa de-a lungul ei ca toate datele se schimba, ca informatii diferite, chiar contradictorii, apar din ce in ce mai repede, iar mintea trebuie sa se adapteze continuu la ele? Pana la urma, nimic nu e ceea ce pare, nici macar stiintele exacte nu au reguli clare si precise, pentru ca mereu se mai descopera cate ceva care da toate teoriile existente peste cap :D


Asa ca, cu atatea date in cap de "Ce vreau eu sa fac cand voi fi maaaaare", nu stiu ce sa aleg, de ce anume sa ma apuc :-? Alta zi in care nu ma duc la cursuri....Daca m-as fi dus, as fi dormit doar 3 ore. N-as fi fost in stare de nimic dup-aia.....Sau poate as fi fost. Mi s-a mai intamplat sa dau randament chiar daca nu dormeam noaptea. Dar, la naiba, nu vreau sa am cate o noapte pierduta in fiecare saptamana (exceptand cazu' cand ma duc in club :D) Asa ca am preferat ca azi sa fac ce-mi place. Cati oameni au luxu' asta? Stau si ma gandesc la faptul ca mai incolo timpu' o sa ma bombardeze cu obligatii si responsabilitati din ce in ce mai mari. 30 de ani sa fac zi de zi acelasi lucru? Dodo-metro-boulot? Acasa-servici, servici-acasa? Hell no!Munca de birou nu e de mine. Nu e de mine clar. Nu ca as fi eu comoda. Dar m-ar plictisi. Si cand ma plictisesc si am de facut ceva obligat-fortat, il fac in sila, nu-mi place, nu ma chinui deloc sa-l fac sa iasa bine. Uite vezi, chestia asta cu TREBUIE sa faci cutare si cutare lucru nu am inteles-o niciodata....DE CE TREBUIE? Pentru cine TREBUIE? Pentru mine? Ma ajuta la ceva? Are vreun sens? Poate eu nu vreau sa "trebuie" na....Poate nu vreau sa am o rutina zi de zi, doar ca sa simt ca-mi controlez viata si ca sunt eu stapana pe situatie. Sa stiu ce fac maine e o chestie asa.....MARE. Prefer sa am surprinderi, sa fiu spontana, nu sa depind de un program, sa imi planific fiecare particica a vietii mele. Pana acum admiram acele persoane care se tineau de un program strict si echilibrat. M-am gandit si mi-am dat seama ca sunt doar niste "freak-controlers". Si la ce bun? Adica, ele nu se satura niciodata sa faca mereu aceleasi lucruri la aceleasi ore? Cand mai simti ca mai traiesti daca "rutina" e cuvantul care te atrage ?


Sar ideile din mine ca popcornu' cu unt la microunde :)) As sta asa la un post de radio. Am limbaritza daca vreau :D . Sa prezint top 100 pe Dea. Sau sa vina oamenii sa imi ceara sfaturi. Psiholog, eu? Nu. . . prea multi nebuni. In opinia mea, psihologii sunt printre cei mai ciudati oameni. Sa fac reclame. Si asta mi-ar placea. As revolutiona piata reclamelor la detergenti =)) Sau as organiza o licitatie de idei si sugestii. Dar asta ar prinde probabil afara, nu la noi. Deci, in spiritul unei revelatii despre un viitor job care sa-mi placa si in speranta ca nu cer prea mult daca vreau sa fiu si platita pentru asta, astept sugestii. . . fara reclamatii pentru ca nu agreez criticile =)) decat cele constructive ;;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vreo reactie?