joi, 2 februarie 2012

Previziuni astrale 2012


Berbec
Zodie de foc, patima si curaj, anul 2012 va fi unul plin de surprize, mai placute sau nu. Berbecii trebuie sa aprecieze ceea ce au sau cu ce au mai ramas dupa anul furtunos 2011. In caz contrar, crizele de nervi vor fi inevitabile si va fi o epidemie de nebunie. Berbecului i se ia darul daca il tot cauta la dinti, deci neaparat o vizita la stomatolog. Banii nu vor fi prea multi, asa ca iti poti face o colectie de portofele. Iubirea. . . azi e, maine nu e, depinde de temperament.

Taur
Taurii prefera sa li se schimbe zodia in Centauri, deoarece acestia sunt bineinteles cei mai frumosi, inteligenti, modesti si altruisti oameni. Vor dori ca in acest an sa fie extrem de populari, de aceea Facebook-ul lor va fi intotdeauna activ. Banii vor veni si ei, insa nu cand vei avea nevoie. Iar dragostea va veni atunci cand nu vor veni banii; asta este din cauza lui Marte retrograd intr-o zi de marti, ceea ce va face ca Luna, adica norocul, sa va surada ca la un joc de-a v-ati ascunselea.

Gemeni
Vor avea multe noutati: o noua iubire, o noua casa, o noua masina, o noua fatza! Isi va teroriza prietenii trimitandu-le invitatii pentru Farmville si nu se va lasa cu una, cu doua. Cel mai bine ii faceti pe plac, deoarece Gemenii vor avea intentia de a le face anul amar celor care nu ii sustin. O sa ii sustin si eu si o sa le spun ca banii, iubirea si sanatatea vor fi la ei in casa tot anul!

Rac
Ce e rac, ca racul trece! Nici nu va simti cat de repede va trece anul, pentru ca va trece prin el ca gasca prin apa. Asta si datorita sanatatii mentale mai subrede care il va determina sa mai uite anumite amanunte insignifiante. Cu iubirea, evident doi pasi inapoi, adica se va impaca cu fostul/fosta dinaintea fostului/fostei. Va avea nevoie sa fie impins de la spate pentru a merge si el inainte.

Leu
Leul rage, leul executa! Se va asculta pe sine mai mult si va realiza ca fara prieteni, coama lui nu straluceste atat de tare. Va incerca o masca de par, insa fara efecte benefice. Iubirea insa i se va aseza confortabil pe coada si nu va mai pleca prea curand. Insa cu iubirea standu-i pe coada nu va putea ajunge la bani.

Fecioara
Venus si Saturn isi dau intalnire in casa acesteia si se anuleaza reciproc. Asadar nu va fi un an nici mai bun dar nici mai urat decat precedentul. Va avea multe treburi de rezolvat, atat pe ale ei cat si pe ale celorlalti, caci nu se poate abtine. Banii nu vor fi o constanta, vor fi o grija permanenta de a-i cheltui. Dragostea ramane si anul acesta cu dureri de cap si de dinti.

Balanta
Abia spre sfarsitul anului vor mai reusi si ele sa se mai echilibreze mental, fizic si spiritual. Dar pana atunci vor avea de indurat multe obstacole. Vor avea preocupari spre somn si odihna si mai putin spre o viata agitata. O fi si varsta de vina. . . Pluto in conjunctura cu Mercur si Soarele la 45 de grade le vor asigura o vara de neuitat si un bronz nemaipomenit.

Scorpion
Desi inteapa bine, anul acesta iubirea ii va mai imblanzi. Isi vor gasi pe cineva pe care sa-l terorizeze cu fel de fel de mesaje duioase date la 4-5 dimineata dupa o noapte de betie in club. Vor avea si bani, insa ii vor da pe alcool, deoarece orgoliul nu le permite sa se ataseze afectiv si vor trebui cumva sa treaca peste aceasta stare. Sanatatea va fi mereu acolo sa le salveze ficatul apeland 112.

Sagetator
Vor dori sa invete mai multe lucruri ca prajirea oualor, Coranul pe de rost, confectionatul nasturilor. Toate acestea pentru ca Uranus in zodia lor le da o senzatie de teama si va avea nevoie de acele lucruri invatate pentru a supravietui unei catastrofe. Sunt singurii care cred in sfarsitul Lumii in acest an, asa ca nu vor nici sa moara prosti. Banii, iubirea si sanatatea nu vor fi nelipsite, dar la ce folos daca tot se vor sfarsi?

Capricorn
Mama-npunge si Capricornul trage! Cam asa s-ar rezuma anul 2012 pentru nativii acestei zodii. Vor depinde excesiv de mult de cei din jur pentru orice activitate ar intreprinde. Nici macar nu se vor putea lega la sireturi fara sa ceara opinia cuiva. Poate parea ciudat, insa dupa atata vreme in care Saturn a stat numai in casa lor, pe 29 februarie va pleca si ii va lasa pe acestia mai fericiti si mai nehotarati.

Varsator
Va inghiti foc si va scuipa apa. . . asta pentru a stinge focul pe care tot el il creeaza. Nu suporta frigul prea bine si de aceea. Constant macinat de griji, va fi si in 2012 macinat de macini de data aceasta. Isi va face o cazemata de prieteni si se va ascunde in mijlocul lor de unde va putea da indicatii si va putea influenta din spatele scenei. Are un talent ascuns de a deveni regizor. Iubirea va fi acolo, dar le va fi cam lene sa ajunga la ea, prefera sa nu isi bata capul, caci doare.

Pesti
Ca pestele pe uscat. . . Cam asa se vor simti acestia si in acest an si in toti anii care urmeaza de-a lungul vietii lor, deoarece isi fac o mie de probleme si au o mie de ganduri neproductive. Incapabili de o gandire rationala, vor gandi cu mintea si cu sufletul si vor face alegeri destul de bune in privinta iubirii in fiecare weekend. Sanatatea va fi ok cat timp vor manca suficient peste la masa.

7 comentarii:

  1. Merci! Foarte tare horoscopul asta, desi nu stiu de unde l-ai scos... Eu geamana fiind, sunt incantata. Merci ca esti alaturi de noi astia zapaciti din Gemeni...

    RăspundețiȘtergere
  2. sa inteleg ca 2012 este o continuare a anului 2011... interesant... :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu l-am scos de nicaieri, l-am inventat :)) mai tre' sa si radem,nu? toate cele bune gemenilor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Macinat de griji ? Ce s-a intamplat cu senilitatea noastra selectiva :)) ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi pare rau, dar Venus nu o sa faca poarta in casa cu Mercur anul acesta. . . :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu-i problema, imi fac cazemata de gemeni ca prea le merge bine si-o sa ma bucur de talentul meu de puppet master :)).

    RăspundețiȘtergere
  7. Alin, ce sa zic...good idea! Go for it!

    RăspundețiȘtergere

Vreo reactie?