marți, 4 noiembrie 2008

Nimicuri de noapte


Zau ca nu stiu. Habar nu am ce cauta un ghiveci cu un trandafir japonez la mine-n baie de o luna de zile. Nu e de ajuns ca e boschetele asta fix in fatza vasului de toaleta si cand am nevoie la baie ma simt ca in padure, dar ma intreb de ce sta agatat de el un cos care are un parfum. Si de ce in pamant sunt infipte 2 cutite, 3 conuri de brad, un pitic de plastic, o bucata de piatra de munte si ceva ce seamana cu o nuca.

Da, imi place sa scriu. Despre orice. Ti-as putea descrie si un perete in 10 pagini si tot ti s-ar parea interesant. Nu crezi? :)) Bine, urmatorul post va fi despre un perete. A scrie e ca si cum as face poze la tot ce ma inconjoara. Numai ca sunt "poze" subiective. Parca as strange amintiri ce cuprind stari si sentimente.

Ma uitam la 2 dimineata pe Fashion TV. Nu de alta, dar imi placea melodia pe care defilau alea pe podium. Nu sunt a fashion victim. Nu port ce e "pah" trend. Daca m-as imbraca precum toate celelalte fete, cum m-ai mai recunoaste pe strada? :)) Revenind la manechinuite. Ma uitam la imaginile din culise. Teroare. In proportie de 90% sunt urate. Mi le imaginez ca pe niste bucati de piatra pe care sculptorul, adica make-up artistul, le transforma in ceva frumos. Asa ca scuza-ma, oricine arata bine cand are o mie de oameni care se ocupa de asta. Si nu e corect. Vreau si eu sa stea cineva dupa fundu' meu si sa ma faca sa arat ca scoasa din cutie mereu. Imi ia pe putin o ora in fiecare zi sa ma aranjez inainte sa ies din casa. Fantastic, dar atunci cand ies la club, timpul se reduce la jumatate. In 30 de minute gata dusul, imbracatul, machiajul, parul.


Am mutat de pe Fashion TV. Ma enerva. Ma uit la Brainiac. I-auzi, cel mai bun produs alimentar pentru a te barbieri daca ramai fara spuma de ras este untul de arahide :)) (bagati la cap baieti). Ah, la naiba, am nevoie la baie si astia nu mai dau odata reclame....Ain't that a stress when it happens? Am fugit (mai admir o data tufa din baie) .

Un comentariu:

Vreo reactie?