joi, 27 noiembrie 2008

Foaie verde si-o sipica, admir Femeia-Pisica


Daca as avea un inceput as incepe cu el, dar din valmaseala de idei ce se zbat care sa fie prima scrisa a iesit un peste mic si pe coada lui scria. . .


Totul a inceput...nici nu stiu cum a inceput, insa stiu sigur ca se va sfarsi. Sa zicem ca totul a inceput cu Revolutia de la '89, cand romanii au respirat aerul libertatii si au facut multi copii si majoritatea acelor copii au ajuns astazi sa fie emo. O prietena imi arata o poza de emoizi. La "description" avea: "Cea mai perfecta pereche". Intrebarea mea a fost: Sunt lesbi sau ce naiba? Raspuns: NU, e o fata si un baiat. Replica mea: Imi pare rau, cand vad emo, nu ma pot convinge de sexele lor decat dandu-le jos pantalonii. Au parul la fel, machiajul la fel, unghiile la fel, hainele la fel. De unde sa stiu eu ce sunt ei?!


Totul se continua cu acele fete girlie-girlie. (Doamne da-ne "puterea de a trece peste tot raul ce se petrece"). Hihihi si hahaha in statiile de autobuz, un "Muah" si un "Ce faci fata?" "Bine, tu?" "Uite fata, ma duc la salon, la solar." "Ce tare fata! Te-a scos ala cu BMW-ul aseara, unde ati fost?" "Fata tu stii ce tare e? Vaiiii, cred ca ma indragostesc! De masina fata, nu fii proasta!" "Da fata, inchipuieti ca de masina, logic!" "Hai fata ca mi-a venit autobuzu'!Te pup, MUAH,MUAH!"


Evident totul are o continuare. "Cikalaka cikicha, cikacika cikicha! Ce faci fratioru' meu?" "Hai frate ca te astept sa moara mama de juma' de ora!Ia zi, care-i combinatia?" "Frate, deci sa moara copiii mei, ma jur ca n-am stiu ca aia-i gagica-ta!Sa mor io!" "Baaaaaaah, esti bulangiu?! Te sparg sa moara mama! Cum plm n-ai stiut? Te bat si pe tine si pe curva aia!"


Desigur, continutul se refera la "Cuaeeeeee! Hai in plm la club diseara!Plm, bem astea." "Da cuae, hai ca vin, da' plm, ce-i zic lu' gagica-mea?" "Hai cuae, da' esti prost ce plm? TU esti barbatu' si ea femeia!Ce tre' sa-i dai tu explicatii?Mergem si gata, ce plm!" "Bine cuae, bine. Plm, ai si tu dreptate. O viata avem!" .



Si-am zis verde salcioara/ eu ma-mbat cu apa chioara.

2 comentarii:

  1. pai ce vrei mey, sa fie toti p acelasi sistem? :)) fiecare cat il duce capu...ca pana la urma despre asta e vorba,nu?

    RăspundețiȘtergere

Vreo reactie?