duminică, 31 august 2008

. . .loves me, . . . loved you NOT


Ai iubit ultima persoana cu care ai fost? Nu-i nevoie sa te gandesti. Raspunsul este foarte simplu: NU. Pentru ca altfel nu ai fi lasat-o sa plece. Pentru ca iubirea scoate nebunia din oameni si ii determina sa faca lucruri pe care in mod rece si calculat nu le-ar fi facut. Daca ai fi iubit-o te-ai fi agatat de ea, te-ai fi zbatut pentru a face orice ca sa va impacati. Dar ai preferat sa fii o persoana rationala, sa-ti spui ca nu te iubeste si din cauza acestui motiv e mai bine s-o lasi, pentru ca nu ai ce sa salvezi din relatia asta.
Mi se pare amuzant cum unii repeta aceeasi fraza obosita la fiecare despartire "O sa ramanem prieteni :) " Serios? NU prea cred. De obicei cel dornic de separare foloseste "expresia" asta. Poate crede ca asa se reduce suferinta celuilalt, i-o alina, il consoleaza. Mai rau ii face. Pe putin ca daca accepta chestia asta se va chinui sa-i vada in fiecare zi mutra ( ce acum i se pare de om perfid) la poza de la avatar ( pentru ca, da-o naibii, suntem dependenti de mess), insa va mai suporta si niste conversatii demne de toata sila in care cuvintele sunt stoarse si se scriu fortat pentru a transmite un mesaj cat mai neutru, ca sa nu lase loc nici unei interpretari/posibilitati de impacare. Asa ca foloseste IGNORE-ul ala, ca d-aia l-au inventat astia.
Cred ca astfel de persoane care se chinuie cu ramasitele astea din trecut sunt sado-maso. Indiferenta doare sau cel putin da nastere la unele intrebari. Asa ca taie orice cale prin care trecutul poate aparea. Sterge-te din viata acelei persoanei. Dispari :) . Si-o sa-ti fie si tie mult mai bine.

Un comentariu:

  1. Dar daca tu ai iubit-o, dar sentimentul nu a fost reciproc sau ea ti-a facut ceva ce nu mai poti ierta? Crezi ca iubirea poate trece peste tot si toate sau are o oarecare limita?

    RăspundețiȘtergere

Vreo reactie?