sâmbătă, 12 iulie 2008

Fuck me, I'm not famous yet!


Cum sa traim sanatos? Nu, relax, nu te iau cu diete si cu 30 de exercitii pentru tonifierea muschilor abdominali :-j Sanatatea ta psihica ma intereseaza si nu cea fizica, pentru ca daca gandesti sanatos, ai si un corp pe masura :)) . Inchei astfel paranteza pe care am si uitat sa o deschid. Revenind la subiect, se ia o oala mare, cea mai mare oala posibila pe care o ai tu in bucatarie. Punem in ea la fiert tot trecutul. Adica mai pe romaneste, ii dam dracu pe toti! Asa. Astepti pana da in clocot. Pastrezi acum ceea ce pluteste la suprafata si arunci ce s-a scufundat. Doar nu ai nevoie sa-i tii pe toti in jurul tau, toate jitiile, javrele si jigodiile. Booon! Asta a fost primul pas.

Al doilea pas este, bineinteles, sa scapi si de acele vaci bipede. Deci, fetelor, este foarte simplu. Arunca boul cel mult ravnit de langa tine si o sa vezi cum vacile o sa se omoare intre ele pentru el ! Pentru baieti, este la fel de simplu. Si ei tot de vaci bipede trebuie sa scape. Asa ca arunca vaca de langa tine in mijlocul boilor si o sa vezi cum o sa se dea la toti. Asta ca sa iti dai si tu seama langa ce vaca stateai :D .

Al treilea pas este constientizarea statutului de single, precum si beneficiile acestui statut, beneficii care starnesc invidia celor ce au o relatie, zic ei stabila. "Zic ei" pentru ca atunci cand sunt impreuna, e ceva stabil. Cand nu sunt impreuna, fiecare isi vede de incercarea lui de "a se stabiliza" cu altcineva :)) .

Prin urmare, eu am o idee pentru a trai cat mai sanatos. Si mental si fizic. Trebuie doar sa "Spui NU relatiilor stabile!" Pentru ca oricum asa ceva nu exista, este doar un mit urban. Nu exista om care sa nu insele sau care sa nu se gandeasca cel putin sa o faca. Nevrand sa ai ceva stabil, automat iti protejezi mintea. Pentru ca nu iti mai consumi neuronii aiurea incercand sa faci pe detectivu', sa faci scenarii, sa corelezi persoane cu locuri si intamplari din trecut. Nu o sa ajungi sa te mai enervezi din orice nimic, deci vei avea o atitudine ZEN. Nu o sa ai din cauza cui sa suferi sau sa plangi, deci inima iti va fi protejata. Corect sau nu? Cam asta e cu partea mentala. In ceea ce priveste partea fizica, eu zic asa: sa profitam fiecare de corpurile a cat mai multor persoane. Ceva gen : "Buna, treci pe la mine? Sunt singur/a acasa. Poti? Bine. Nu poti?" Iarasi bine. Si il/o suni pe X.

Make sex, not love! Pentru ca "leov" nu mai e de pe vremea bunicii, Fat-Frumos a murit rapus de Muma-Padurii si in fond, ce sa faci cu un cal alb? In ziua de azi, fetele il asteapta pe Fut-Frumos si nu calare, ci conducand.

Si acum ca ne-am lamurit cum sta treaba in secolul XXI, let's all be sex-mates!Desigur, poti avea uneori si o depresie gandindu-te ca asa totul este superficial si ca de fapt nu ai pe nimeni care sa tina la tine cu adevarat sau la care sa tii, dar te anunt ca daca o sa ai parte de astfel de momente proaste va fi din cauza ca nu ai mai folosit patul demult sau nu a fost satisfacator :)) .

Stiu, goana dupa Fut-Frumos e acerba, dar te face fericita. Cat despre baietii care se cred Fut-Frumosi, banuiesc faptul ca si ei viseaza la o domnita care sa-i astepte imbracata provocator, dar care sa fie si inteligenta, sa stie sa si gateasca si sa fie si devreme acasa. Si cu asta am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa!


P.S. : Pseudo-sfaturile de mai sus sunt desigur niste ironii la adresa modului de astazi al oamenilor din mileniul III de a vedea o relatie. Si totusi nu neg ca ar putea fi o solutie convenabila. Nu-mi asum raspunderea daca lumea va proceda asa :))

3 comentarii:

  1. daca apar manifestari neplacute adresatzi-va altcuiva nu ei:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum un an si jumatate terminam o relatie care durase si ea un an. De a 2a zi a devenit oficiala relatia cu tipul cu care l-am inselat pe cel anterior.

    De ce am inselat? Pentru ca de 4 ani imi placea de el si in acei 4 ani am fost doar amici. Pana la urma we hit it off si suntem impreuna de un an si jumatate si nu avem ganduri de a ne lasa de doza zilnica de stabilitate oferita de catre celalalt.

    Stabilitatea intr-o relatie cred ca difera de la om la om, nu cred ca lipsa ei trebuie generalizata si transformata intr-un "eveniment social".

    RăspundețiȘtergere

Vreo reactie?